Nieuw project in haven van Amsterdam, Nederland

Voor onze klant in de landbouw- en voedingssector hebben wij recent een mooi project mogen afleveren in hun bedrijfspand in de haven van Amsterdam, Nederland. Er werd gekozen voor een complete magazijninrichting bestaande uit 2 verdiepingen.
Om aan de opslagnoden van onze klant te voldoen werd er gekozen voor een constructie met Mezzanine systeemvloer. Deze systeemvloeren zijn snel te monteren en te demonteren, waardoor onze systeemvloeren steeds weer hergebruikt kunnen worden in andere inrichtingen of op andere locaties. Met het plaatsen van een systeemvloer kan er zo extra ruimte gecreëerd worden waardoor een nieuwbouw of verhuizing niet altijd nodig is.

Voor het project in Amsterdam werden onze legbordrekken op beide verdiepingen keurig afgesloten door het plaatsen van systeemwanden. De vloeren werden inclusief trappen en leuningen geleverd.

GROEIPLANNEN? EXTRA RUIMTE NODIG IN UW MAGAZIJN?

Onze experts helpen u met de optimale magazijnopstelling voor uw ruimte. Neem contact op voor een andere kijk op magazijninrichting en een voorstel op maat.