Extra opslagruimte voor klant te Oosterhout, Nederland

Een grote marktspeler gespecialiseerd in funderingen en de bouw van gereedschappen zoals hydraulische hamers, boorinstalaties, baggerpompen en meetapparatuur was op zoek naar uitbreiding van zijn opslagcapaciteit in het bestaande bedrijfspand.
Voor deze klant, die onderdeel is van een wereldwijd bekende groep, was Europe Racking ook weer van de partij om onze expertise met de klant te delen en te zorgen voor een praktische werksituatie waarbij de opslagcapaciteit in een handomdraai bijna verdubbeld werd.

Om aan hun opslagnoden tegemoet te komen werd er in het pand gewerkt met een mezzanine systeemvloer voor het scheppen van extra ruimte in de hoogte. Deze snel te monteren tussenvloer kan zonder al te ingrijpende maatregelen ingepast worden in iedere bedrijfshal.

De vrijstaande tussenvloer is opgebouwd uit hoofd- en tussenliggers. Op deze constructie worden vloerelementen geplaatst die kunnen bestaan uit een houten vloer of een stalen roostervloer. De systeemvloer werd ook voorzien van een trap, het nodige leuningwerk en voldoende verlichting om veiligheid te garanderen. Ook een gaaswand achter de rekken zorgde voor een extra doorvalbeveiliging en afsluiting van de verschillende ruimtes.

Door het creëren van extra ruimte kwam er ook plaats vrij voor het plaatsen van extra rekken voor de opslag van goederen. Onze multisysteemrekken bruikbaar voor kleine lichte tot halfzware voorwerpen als zowel onze tube-50 stellingen en palletrekken voor de grotere en zware producten konden hiervoor aangeleverd worden.

Het magazijn werd ook voorzien van paktafels met als basis onze tube-50 stellingen. Onze Europe Racking paktafels zijn tevens verkrijgbaar in verschillende hoogtes waardoor het ergonomisch voordeel vergroot word en hierdoor ook de productiviteit.

We willen hen hierbij bedanken voor de aangename samenwerking en wensen hen veel succes toe in de toekomst!

GROEIPLANNEN? EXTRA RUIMTE NODIG IN UW MAGAZIJN?

Onze experts helpen u met de optimale magazijnopstelling voor uw ruimte. Neem contact op voor een andere kijk op magazijninrichting en een voorstel op maat.